Om Tapwell

Allt handlar om känslan.

Det är designen, tyngden och texturen. Det är materialvalen, omsorgen om detaljerna och noggrannheten i varje led av tillverkningen. Allt sammantaget ger känslan, och den kan egentligen inte beskrivas, bara förnimmas. Det är en känsla som du kommer att få varje morgon när du tar en dusch, varje dag när du använder köket och badrummet. En upplevelse intimt förknippad med livskvalitet i vardagen.

Vi prioriterar ett perfekt slutresultat framför att göra det enkelt för oss själva. Vi blandar in äkta guld och platina i galvaniseringen. Vi låter designen styra bredden på rören i stället för att bara använda standarddimensioner, och vi framhärdar i att gjuta varenda liten komponent i mässing. Samtidigt är vi måna om att hålla en anständig prisnivå. Ofta är en badrumsrenovering eller ett nytt kök en stor investering. Då är det viktigt att de detaljer som sticker ut förhöjer helhetsintrycket, så som väl valda accessoarer ska göra. De är rummets smycken.

Vi är ett svenskt företag, med skandinavisk estetik och stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. Vi introducerar hela tiden ny design och utvecklar vårt sortiment med innovativa ytbehandlingar. Och vi har förstås järnkoll på byggnormer, försäkringskrav och installationsmetoder. Vi har samarbetat med samma italienska tillverkare sedan starten för tjugo år sedan eftersom vi vet att de aldrig tar några genvägar. Vi kommer alltid att sätta kvaliteten i främsta rummet. För känslans skull.

Tapwell AB

Renstiernas Gata 31

116 31 Stockholm

08-652 38 00

info@tapwell.se